کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
Blog Article
تراش دندان: در ترمیم دندان با کامپوزیت، برعکس لمینت، دندان تراش نمیخورد و از حجم آن کاسته نمیشود، بلکه به راحتی بر روی سطوح دندان چسپانده میشود.
آیا باندینگ کامپوزیت می تواند فاصله دندان های جلو را ببندد؟
همانطور که در بخش قبل هم متوجه شدید، باندینگ دندان با کامپوزیت به هر کسی توصیه نمی شود و فقط برخی از افراد نباید این پروسه را انجام دهند.
رعایت توصیههای دندانپزشک در مورد نحوه مراقبت از کامپوزیت دندان و رعایت بهداشت دهان و دندان موجب افزایش دوام و ماندگاری کامپوزیت میشود.
مرحله اول این فرایند، تمیز کردن دندان است. برای اطمینان از اتصال قوی کامپوزیت به دندان، دندانپزشک با پولیش کردن سطح دندان، هرگونه لکه، پلاک، یا جرم را از بین میبرد. بعد از تمیزی نوبت به آماده کردن دندان یا دندانها میرسد.
کامپوزیت دندان که تحت عنوان لمینت کامپوزیتی هم شناخته میشود، یکی شرایط کامپوزیت دندان از بهترین روشهای ترمیم و زیبایی دندان است.
ترمیم شکستگیها و بازسازی دندانهای فرسوده: برخی از دندانها ممکن است به دلیل فرسایش ناشی از فعالیتهای روزانه مانند مسواک زدن یا جویدن مواد خرد یا فرسوده شوند.
ورزشهای تماسی: اگر ورزشهای تماسی انجام میدهید، از محافظ دهان استفاده کنید تا از آسیب به کامپوزیتها جلوگیری شود.
بنابراین نکته مهم برای جلوگیری از بروز پوسیدگی دندان بعد از کامپوزیت، انتخاب یک دندانپزشک زیبایی با تجربه و ماهر است.
برند کامپوزیت دندان به کار رفته برای شما رو ما نمی دونیم چیه، و از طرفی هنر دست و مهارت پزشک اولیه هم تاثیر گذار هست برای همین توصیه میشه به همان کلینیک اولیه مراجعه کنید.
دلیل اینکه باندیدنگ دندان زمان کمی نیاز دارد و طی یک جلسه انجام می شود این است که اساسا، کامپوزیت نوعی ترمیم مستقیم است.
رفع فاصلههای کوچک میان دندان: کامپوزیت میتواند برای ترمیم فاصلههای بین دندانها (دندانهای میانی) استفاده شود.
با مراقبتهای صحیح و رعایت بهداشت دهان، احتمال بوی بد دهان کاهش مییابد.
کامپوزیت دندان چیست؟(مزایا، معایب، قیمت و پاسخ به سوالات)